Wildsuggesties beschikbaar vanaf 18 oktober

Voorgerechten

St. Jacobsvruchten met Zwarte Beuling | Limoensaus19,50
Wildpaté | Uienconfituur | Rozijnentoast16,50
Gegratineerde Uiensoep9,00

Hoofdgerechten

Fazant “Brabançonne” | Gebraiseerd Witlof | Fine Champagne | Aardappelkroketten31,50
Hertenfilet | Raapjes | Geroosterde wortel | Bordelaisesaus | Amandelkroketten32,50
Wildstoverij | Raapjes | Appeltje met veenbessen | Aardappelpuree 25,00
Zeetong Meunière | Kropsla | Citroen | Tartaarsaus | Frieten 35,00
Dry Aged Entrecôte | Zeezout of saus naar keuze | Tomatensla | Frieten35,00
Dry-Aged Lendebiefstuk | Zeezout of saus naar keuze | Tomatensla | Frieten29,50
Dry-Aged Filet Pur | Zeezout of saus naar keuze | Tomatensla | Frieten42,50

Dessert

Crème Brûlée van Speculoos | Mangosorbet9,00
Colonel à la De Kluis10,00