Menukaart

Voorgerechten

Huisgemaakte kaas- en garnaalkroket15,00
Verse tomatenroomsoep6,50
A la minute gesneden rundscarpaccio13,50
Gerookte zalm met toast een garnituren15,00
Scampi’s in pikante looksaus16,50
Scampi’s in curryroomsaus16,50
Toast champignons met garnituren12,50

Hoofdgerechten

Filet pur met kropsla en saus naar keuze32,50
Kipreepjes op Oosterse wijze met curryroomsaus, wokgroenten, pasta en kroepoek21,50
Huisbereide filet américain met kropsla19,50
Wokscampi’s met sojasaus, look, pasta en kroepoek25,00
Spareribs ‘De Kluis’ met looksaus, gemengde sla en ananas18,50
Stoofvlees met witlofsla17,50
Entrecôteburger met bun, kropsla, tomaat, augurk, gebakken ui, cheddar en cocktailsaus17,50
Verse kipburger met bun, Romeinse sla, tomaat, rode ui en BBQ-saus17,50
Spaghetti Bolognese13,50
Kabeljauwhaas met tomatensalsa, selder en brocoli25,00
Rumpsteak met kropsla en saus naar keuze22,50
Vis van de dag met garniturenVisprijs
Keuze uit:
Peperroom | Champignonroom | Béarnaise | Gebakken champignons | Vleesjus
Frieten | Kroketten | Puree | Gebakken aardappelen | Aardappel in de schil

Kindergerechten

Verse hamburger met sla en frieten9,50
Kipfilet met vleesjus, appelmoes en frieten10,50
Curryworst of bitterballen met appelmoes en frieten7,50
Fishsticks met sla en puree9,50
Spaghetti Bolognese8,50

Desserten

Dame Blanche7,50
Café Liégeois 8,50
Sabayon9,50
Warme appelstrudel7,50
Profiteroles9,00
Chocolademoelleux9,00
SuggestiedessertDessertprijs

Zondagmenu

3-gang: 32,50
2-gang: 26,00

Dry-Aged Menu

39,50

Pompoensoep met gerookte zalm en croutons
*
Pladijs met witte wijnsaus en preipuree
of
Kalfschnitzel met groene asperges, béarnaise en gebakken aardappelen
*
Dessert van de chef
Tartaar van Prime-Rib
*
Picanha met Fleur de Sel, romanesco en frieten
*
Dessert van de chef

Lazy Monday

15,00

TGIT (Thank God It’s Thursday)

17,50

Scampispiet met curryroomsaus, sla en frieten
of
Stoofvlees met witlofsla en frieten
Kipreepjes op Oosterse wijze met pasta
of
Tagliatelle met gerookte zalm en pesto